Versionshistorik

Hoppa till: navigering, sök

Här kan du följa hur SBK Tävlings resultatklient utvecklas vartefter nya funktioner läggs till.

Notera att senaste versionen oftast ännu inte är tillgänglig i aktuell version, utan är en information om vilka funktioner som redan är tillagda inför nästa version.

Versionerna anges som X.Y.Z där X är huvudversion, Y är icke bakåtkompatibla revisioner och Z är i huvudsak visuella ändringar eller icke nödvändiga hjälpfunktioner.

SBK Tävlings server kräver att du använder den senaste versionen med avseende på de två första siffrorna. Detta innebär att om senaste versionen är 1.0.3 kan du använda 1.0.0, 1.0.1, 1.0.2 eller 1.0.3. Om senaste versionen är 1.1.1 krävs 1.1.0 eller 1.1.1.

Spara alltid aktuella resultat till fil enligt instruktionerna här innan du installerar en ny version.

Innehåll

Version 2.2

Revision 2.2.2

Lanserad: 2011-06-17

• Liveresultat.

Revision 2.2.1

Lanserad: 2011-06-01

• Cup med lagklass.

Revision 2.2.0

Lanserad: 2011-05-22

• Stöd för Firefox 4.0.x.
  • Automatiskt flytta till tidrutan vid automatisk tidtagning.
  • Bugg i "Töm lokal databas" åtgärdad.
  • Bugg i påminnelse om fastställning av referenstid åtgärdad.

Version 2.1

Revision 2.1.2

Lanserad: 2011-04-22

• Visa korrekt tilltalsnamn för hund i topp 10 för cuper.

Revision 2.1.1

Lanserad: 2011-04-22

• JSON som exportformat för tävlingsdata för effektivare minneshantering.

Version 2.0

Revision 2.0.0

Lanserad: 2011-04-01

• Anpassad för SBK Tävling 2.0.

Version 1.4

Revision 1.4.3

Lanserad: 2011-02-27

• Använd hundens tilltalsnamn i Topp-10.
  • Maxtid och topp-10 för träningstävlingar fungerar.

Revision 1.4.2

Lanserad: 2011-02-03

• Buggen med "överhoppande" i startlistan vid strukna ekipage åtgärdad. ÄNTLIGEN!!! Tack till alla som hjälpt till att isolera denna bugg som varit svår att återskapa.

Revision 1.4.1

Lanserad: 2011-01-06

• Korrekt hantering av live-resultat för ekipage som lagts till lokalt i klienten.
  • Mer information vid import av domare, förare och hundar.

Revision 1.4.0

Lanserad: 2011-01-05

• Realtidsrapportering av resultat för "rullande" redovisning. Kräver uppkoppling till internet vid tävlingen.
  • Stöd för SM-versionen av dubbellopp.

Version 1.3

Revision 1.3.1

Lanserad: 2010-11-03

• Snabbare import av tävlingsdata.
  • Spara senast inskrivna användarnamn i inloggningsrutan.
  • Hantera variabla maxtider, mellan 1.5 och 2.0. Sätts i SBK Tävling per tävling. Standard är 2.0.
  • Radbrytning mellan klasser i resultatlistor.
  • Föreslå .xml-filnamn automatiskt vid sparning av resultat till fil.

Revision 1.3.0

Lanserad: 2010-10-01

• Ange eller ändra domare i klienten. Domarna laddas ner till klienten samtidigt som förare och hundar.
  • Möjlighet att köra två eller flera lopp som sammanhållen tävling, med omvänd startordning vartefter klasserna genomförs.
  • Listan över ekipage har alltid aktuellt ekipage synligt.
  • Ändrad tangentbordsgenväg för "Lägg till vägran" till CTRL-G.
  • Autofokus till tidinmatning efter tillägg av hinderfel eller vägringar.
  • Autofokus till "Spara resultat" efter tidsinmatning, dvs man kan mata in resultat genom att ange tiden och trycka "enter" två gånger för att spara resultatet och ladda in nästa ekipage.
  • Spara strukna och diskade ekipage direkt då man klickar de knapparna. För att ta tillbaka en diskning eller strykning, dubbelklicka på ekipaget, ta bort krysset i respektive ruta och spara resultatet igen, alternativt välj "Nollställ aktuellt resultat" i "Resultat"-menyn.
  • Hoppa över strukna ekipage vid automatisk laddning av ekipage då föregående sparas.
  • Varna då en ofullständig klass laddas upp till SBK Tävling

Version 1.2

Revision 1.2.0

Lanserad: 2010-09-24

• Möjlighet att skriva in tider utan kommatecken eller punkt. 34 => 34.00, 3456 => 34.56.
  • Möjlighet att byta förare för ekipage, även till förare som inte ligger under samma användare i SBK Tävling.
  • Diverse tillägg av information om vad som sker vid import och export av data.
  • Korrekt hantering av strukna lag.
  • Flytta markören till tidsrutan automatiskt då nytt ekipage hämtas.

Version 1.1

Revision 1.1.1

Lanserad: 2010-09-11

• Uppdaterade resultatlistor för lag
  • Information om serverbyte vid omstart

Revision 1.1.0

Lanserad: 2010-09-09

• Möjlighet att lägga till starter offline i klienten.
  • Automatisk diskvalificering av ekipage med tid större än maxtiden (då referenstiden fastställts).

Version 1.0

Revision 1.0.2

Lanserad: 2010-09-04

• Diverse förbättringar i resultatlistorna för utskrift.

Revision 1.0.1

Lanserad: 2010-09-03

• Automatisk diskvalificering då tredje vägringsrutan kryssas i.
  • Mer kompakt layout för att bättre utnyttja små skärmar.
  • Möjlighet att dölja klassinformationen under en klass för att ge ytterligare skärmutrymme.
  • Möjlighet att maximera topp 10-listan för att kunna läsa all information på små skärmar.
  • Skriva ut domare, banlängd och referenstid på resultatlistor.

Revision 1.0.0

Lanserad: 2010-08-31

Första versionen av klienten, med funktionalitet för att genomföra agilitytävlingar.