Uppflyttning

Hoppa till: navigering, sök

När din hund blir uppflyttad till nästa klass så sker det ingen automatisk uppdatering i SBK tävling. Du måste själv gå in på hunds sida och ange vilken klass den tävlar i.

Välj "Mina sidor", Välj din hund, klicka på ikonen längst till höger med papper och penna "Redigera information om hunden", där kan du sen kryssa i vilken klass din hund tävlar i

Uppdatera redan existerande anmälningar

När du uppdaterat din hunds klass enligt ovan kan arrangörerna uppdatera dina existerande starter till den nya klassen. De har en lista där alla uppflyttningar visas och normalt görs detta utan att du behöver påtala din uppflyttning direkt till arrangören.

Om den nya klassen inte finns tillgänglig samma dag (om du exempelvis är uppflyttad från klass 1 till 2 och klass 2 inte finns den dagen) så måste du kontakta arrangören direkt för att hantera detta som tidigare. Då kan arrangören stryka hunden med återbetalning. Du får då ett tillgodokvitto på SBK tävling som du kan använda nästa gång du anmäler dig till en tävling."