Systemkrav för administration i SBK Tävling

Hoppa till: navigering, sök

För att kunna erbjuda ett säkert och konsistent administrationsverktyg kräver administrationsdelen av SBK Tävling att du har en uppdaterad webbläsare från listan nedan.

Godkända webbläsare

• Mozilla Firefox 3.6.x eller senare. Firefox laddas ner här.
  • Microsoft Internet Explorer 8.x eller senare. Explorer kan uppgraderas här.

Flera andra webbläsare fungerar, såsom Google Chrome och Opera, men för att vara säker på rätt funktionalitet rekommenderas någon av ovanstående webbläsare.