Stjärnmärkning av tävlingar

Hoppa till: navigering, sök

Du går in på "Tävlingar" och får upp listan med alla tävlingar. Efter varje tävling så ser du en grå stjärna. Klicka på den stjärnan så blir den gul.

När du gått igenom listan och klickat i alla tävlingar du är intresserad av så klickar du på knappen som det står "Stjärnmärkta" på i övre menyraden. Då kommer SBK tävling att filtrera bort alla tävlingar som du inte stjärnmärkt. Vill du se alla tävlingar igen så klickar du bara på knappen igen.

Denna märkning kommer SBK tävling ihåg till nästa gång du loggar in.