Starta klienten utan internetåtkomst

Hoppa till: navigering, sök

Klienten körs "inuti" Firefox men fungerar inte riktigt som en vanlig hemsida. När man avslutar Firefox sparas allting, tävlingsdata, resultat osv, vilket gör att detta finns tillgängligt även om man inte har tillgång till internet nästa gång man ska använda klienten.

För att använda klienten utan internetåtkomst så måste den förberedas med tävlingsdata på en plats där den har tillgång till internet. När den ska användas utan internettillgång startas den som vanligt. Välj därefter vilken tävling du vill arbeta med i "Tävling"-menyn och använd därefter klienten som vanligt. Alla inmatade resultat sparas även om du stänger av datorn.