Stäng en tävling för anmälan

Hoppa till: navigering, sök

För att stänga en tävling för anmälningar, gå till din tävling och klicka på knappen "Stäng för anmälan".

Observera att det datum som anges som sista anmälningsdatum endast är information till de tävlande. Det är arrangören som själv bestämmer exakt när en tävling ska sluta ta emot anmälningar, dock inte före det att anmälningstiden har gått ut.

Tävlingar som är öppna för inbjudan visas i rött på SBK Tävling.

Nästa steg

Din tävling är nu stängd för anmälningar och inga fler anmälningar tas emot.

Nu kan du börja hantera startlistor.