Skapa rapport om anmälda MH/MT till distriktet

Hoppa till: navigering, sök

I dagsläget finns ingen automatisk återrapportering till distrikten när ett MH eller MT är anmält. Det går däremot att ta fram en rapport över anmälda arrangemang och sätta olika sökvillkor för att få fram arrangemang t ex inom det egna distriktet eller klubben, du behöver inte vara inloggad. Följande steg behöver genomföras.

1. Börja med att öppna http://sbktavling.se. På startsidan klickar du på Tävlingar & Prov.

2. Klicka på Avancerad sökning.

3. Här finns olika möjligheter att förfina dina sökvillkor: (a) Välja bara metalarrangemang (b) Välja arrangör eller distrikt (c) Begränsa tidsperioden.