Rullande resultatlistor

Hoppa till: navigering, sök

Dt finns stöd för rullande resultat i SBK-Tävling. Så här sätter man igång det.

1. Koppla på live-resultat i SBK Tävling, visas till vänster när tävlingen är påbörjad.

2. Koppla på live-resultat i klienten.

3. Gå till tävlingen på vanliga sidan för SBK Tävling. När tävlingen är igångsatt byts fältet där inbjudan normalt ligger ut mot live-länken.

4. Välj kanal som aktuell klass ska visas i i klienten.

5. När resultaten tas emot i SBK Tävling dyker de upp i listan i steg 3. Klicka på den kanal man vill visa.