Resultatklienten

Hoppa till: navigering, sök

Agility: SBK Tävlings resultatklient, nedan "klienten", används under tävlingsdagen för att registrera resultat.
Rallylydnad: Slutresultatet, dvs ekipagets totala poäng, läggs direkt in i resultatlistan på SBK-tävling. Resultatklienten behövs inte i Rallylydnad.

Installation

Klienten är ett tillägg till webbläsaren Mozilla Firefox. För att kunna köra klienten måste du installera Firefox. Programmet finns för Windows, Mac OS X samt Linux och kan laddas ner här.

Systemkrav

Alla datorer som kan köra Firefox, se ovan, kan köra SBK Tävlings resultatklient. Programmet är inte krävande och samtliga datorer som är 5 år gamla eller yngre bör vara tillräckliga.

Tillgång till internet

Bruksanvisning för SBK Tävlings resultatklient