Redigera uppgifter om klubben

Hoppa till: navigering, sök

Varje arrangör kan själv redigera uppgifter som adress, kontaktperson och kontonummer. Detta görs genom att klicka fliken "Aktörer" och välja "Arrangörer" i undermenyn. Det finns en genväg längst ner på sidan för att komma till din egen klubb.

Då du klickar på knappen visas aktuell information om din klubb.

Klicka på knappen "Redigera" för att ändra uppgifter.

Kontrollera existerande information och komplettera med de uppgifter som saknas. Särskilt viktigt är att fylla i korrekta gironummer för att kunna ta emot direktbetalningar. Klicka sedan knappen "Uppdatera arrangör".