Påbörja tävlingen

Hoppa till: navigering, sök

När alla klasser är lottade är det dags att påbörja tävlingen. Detta sker genom att klicka på knappen "Påbörja tävlingen" som visas när alla klasser lottats. Tävlingen påbörjas vanligtvis i nära anslutning till den faktiska tävlingens start eftersom startlistorna inte kan redigeras när en tävling väl påbörjats.

Notera att tävlingens status ändras till "Pågående" och klassernas status ändras till "Påbörjad".

Nästa steg

När tävlingen påbörjats kan informationen om de tävlande agilityekipagen överföras till resultatklienten. Nästa steg för en rallylydnadstävling är genomförandet.