Nollställa lösenord

Hoppa till: navigering, sök

Om du glömt ditt lösenord kan du mata in ett nytt genom att följa stegen nedan.

Klicka på Logga in, skriv in ditt användarnamn eller e-post i rutan och klicka "Skicka e-post".

Nu skickas ett e-postmeddelande till den adress som du angav då du skapade kontot.

Klicka på länken i meddelandet eller kopiera den och skriv in den för hand i din webbläsare. Observera att vissa e-postläsare radbryter koden i slutet av länken, hela koden krävs för att ändra lösenordet.

Skriv in ditt önskade lösenord och konfirmera. Du får nu ett andra e-postmeddelande som verifierar att ditt lösenord ändrats.