Nollställ lösenord

Hoppa till: navigering, sök

Om du glömt ditt lösenord kan du nollställa det genom att följa instruktionerna nedan.

Gå till [startsidan för SBK Tävling] och klicka på knappen "Logga in" högst upp till höger.

Fyll i ditt användarnamn eller den e-postadress du angav då du registrerade dig och klicka på "Skicka e-post". Detta skickar ett mail till din e-postadress.

I meddelandet finns en länk som leder till en sida där du kan fylla i ett nytt lösenord.

Fyll i ett nytt lösenord, konfirmera i rutan under och klicka "Uppdatera användare".

Om du inte klickar länken i e-postmeddelandet kommer ditt gamla lösenord att lämnas oförändrat.