Logga in i klienten

Hoppa till: navigering, sök

Innan du kan använda SBK Tävlings resultatklient måste du installera den.

Kontrollera sedan vilken server du ansluter till och vid behov ändra server. Vid uppstart är förvalet att asnluta till övningssidan test.sbktavling.se. Om du ska arbeta med riktiga tävlingar krävs alltså ett byte av server.

Logga in i klienten

För att logga in i resultatklienten väljer du "Logga in" i "Arkiv"-menyn.

Använd samma användarnamn och lösenord som du använder i SBK Tävling. Klicka OK.

Om du angivit korrekt användarnamn och lösenord meddelar klienten att du är inloggad.

Nästa steg

Nästa steg är att hämta information från SBK Tävling.