Om du inte har ett konto hos SBK Tävling, se Skapa konto.

För att logga in på ditt konto, gå till [http://sbktavling.se]. Högst upp till höger finns en knapp med texten "Logga in".

Fyll i ditt, sedan tidigare egenhändigt skapade, användarnamn och lösenord.

Klicka på "Logga in".

Om du inte lyckas logga in, kontrollera att du skrivit in ditt användarnamn och lösenord korrekt. Om du glömt ditt lösenord kan du nollställa det genom att följa instruktionerna här. Skapa inte ett nytt konto!