Lägga in MH & MT

Hoppa till: navigering, sök

Från och med 2012-01-01 ska arrangörer lägga in sina kommande Mentalbeskrivningar hund (MH) och Mentaltester (MT) i SBK Tävling på samma sätt som t ex bruks- och lydnadsprov. (På sikt kommer även resultatrapporteringen ske i SBK Tävling.)

Deltagarna på MH och MT skall anmäla sig på "gammalt vanligt" sätt till arrangören, d v s genom att betala in avgiften på klubbens post- eller bankgiro samt skicka in hundens uppgifter via e-post eller brev.

Under hösten 2011 fick alla lokalklubbar, rasklubbar och distrikt ett användarnamn och lösenord för att administrera tävlingar och prov i SBK Tävling. Har din klubb inte fått något lösenord - kontakta ert distrikt i första hand, rasklubbar kontaktar förbundskansliet.

Gör så här

Att börja använda ett nytt arbetssätt att anmäla och synliggöra klubbens MH och MT i SBK Tävling är ganska enkelt.

1. Börja med att öppna http://sbktavling.se. Logga in, använd inloggningen för bruksprov.

2. Klicka på "Administration" för att börja administrera arrangemanget.

3. Klicka på "Tävlingar".

4. Klicka på "Nytt MH/MT"

5. På följande sidor fyller du i uppgifter om arrangemanget. Klicka på nästa steg för att komma vidare efter att uppgifterna för varje steg fyllts i.

6. Kontrollera att alla uppgifter stämmer innan anmälan skickas in.

7. Följande bild kommer upp när anmälan är skickad.

8. Direkt efter att arrangemanget är skickat visas arrangemanget för besökarna på SBK Tävling.

Lycka till!