Kontrollera att rätt version är installerad

Hoppa till: navigering, sök

Den automatiska uppdateringen som finns inbyggd i SBK Prov (fd Aldurs Prov) fungerar inte för tillfället.

Detta innebär att om man vill få det att fungera så kan man antingen tanka hem och installera SBK Prov igen eller justera konfigurationen enligt anvisningarna i SBK Info.

Den uppdatering som finns ute nu, build 666 och 667, behandlar enbart IPO så kör man bara bruks och lydnad finns det ingen anledning att uppdatera nu.

Så sammanfattningsvis - För stunden berör det här problemet enbart de som arrangerar tävlingar inom IPO-gruppen, övriga berörs inte. För IPO-arrangörerna gäller det att ta hem och installera SBK Prov igen.

Adressen sbkprov.sbktavling.se funkar inte längre och därmed inte heller automatisk uppdatering (om man inte installerat SBK-prov efter 28:e november - build 665). För att det ska funka behöver ni installera om programmet.

Den senaste versionen finns på aldurs.se/setup.exe[1]