Hitta till administrationssidorna

Hoppa till: navigering, sök

För att administrera tävlingar i SBK Tävling krävs ett konto med arrangörsrättigheter. Om du ska anordna tävlingar och inte har ett sådant konto, kontakta din tävlingssektor för att se om klubben redan har ett konto. Om ingen på klubben har tillgång till ett konto, kontakta [support@sbktavling.se] för att erhålla ett.

Administrationen sker i samma system som den publika delen och nås på [http://sbktavling.se].

Efter att ha loggat in, enligt instruktionerna Logga in, befinner du dig på startsidan. Högst upp till höger finns en länk "Administration".

Klicka på länken den för att komma till administrationssidorna.