Hantera en cup i klienten

Hoppa till: navigering, sök

De enskilda klasserna i en cup hanteras var för sig precis som en vanlig klass. Skillnaden ligger i stegen som genomförs mellan klasserna för att cupens resultat ska räknas samman.

Efter varje avslutad klass i cupen genomförs följande steg:

• Kontrollera att alla ekipage i klassen har resultat, är diskade eller strukna.
  • Välj "Uppdatera resultat" i menyn "Cuper. Detta uppdaterar alla färdiga klasser, inte bara den vars ekipage visas i listan.
  • Ställningen i cupen efter en eller flera klasser kan skrivas ut genom att välja "Resultat för cuper" i menyn "Utskrifter"
  • Om efterföljande klass ska gå i omvänd startordning väljer du "Lotta startordning i nästa klass" i menyn "Cuper". Notera att detta kan göras flera gånger om ett resultat ändrats.

När hela cupen är genomförd kan slutresultatet skrivas ut i menyn "Utskrifter" eller på SBK Tävling.

Kom ihåg att alltid välja "Uppdatera resultat" i cup-menyn när en klass är genomförd och ska räknas med i cupen.