Hämta data från SBK Tävling

Hoppa till: navigering, sök

Innan du kan hämta data från SBK Tävling måste du logga in i resultatklienten.

Innan du kan börja registrera resultat måste du hämta startlistorna från SBK Tävling.

Innehåll

Hämta data via Internet

Välj "Hämta tävlingsdata från SBK Tävling" i "Arkiv"-menyn.

Svara OK på frågan om du är säker på att du vill hämta data.

Notera att varje gång du hämtar data från SBK Tävling skrivs eventuella resultat som förts in i klienten över. Hämta därför inte om data från SBK Tävling om du börjat föra in resultat.

Resultatklienten hämtar nu alla tävlingar som befinner sig i tillståndet "Pågående".

Om inga tävlingar dyker upp i klienten är den troligaste orsaken att din tävling inte påbörjats. Läs mer om hur du gör detta här.

Hämta data via fil

Om du inte har tillgång till Internet på din dator där resultaten ska skrivas in följer du instruktionerna här.

Välj tävling

Välj den tävling du vill arbeta med i menyn "Tävlingar".

När du väljer tävling laddas den första klassens ekipage in i listan.

Nästa steg

När du hämtat data för de tävlande ekipagen är nästa steg att mata in resultat.