Flytta en hund till annat konto

Hoppa till: navigering, sök

En hund kan endast tillhöra ett användarnamn i SBK Tävling. Om en hund byter ägare kan den existerande hunden flyttas till ett annat konto, men eftersom att det tyvärr förekommer felaktiga flytt av hundar i systemet, där det finns en tvist mellan uppfödare och förare, så önskar SBK support att ni flyttar hunden mellan er själva.

Man kan flytta hund från ett eget konto till någon annans konto, genom att: Klicka på hundens tilltalsnamn i fliken Mina hundar på kontot där hunden finns. Där kan man sedan klicka på "Flytta hunden" - Men då måste man veta den andra personens användarnamn eller mailadress. Skriv in detta och klicka sedan Flytta hunden.

Om en hund däremot är borttagen från ett konto helt så kan SBK supporten hjälpa till att flytta hunden: Skicka hundens registreringsnummer och vilket användarnamn som hunden ska flyttas till support@sbktavling.se för att genomföra flytten.