Efteranmäla ekipage

Innehåll

Hitta rätt användare

För att efteranmäla ett ekipage är första steget att hitta rätt användare.

Notera: Användaren och dennes hundar och förare måste redan finnas i SBK Tävling. Du kan inte som arrangör skapa ett konto eller lägga till hundar och förare åt en användare.

Klicka på "Aktörer" och skriv sedan in användarnamnet för den användare du vill skapa en efteranmälan. Klicka på användarnamnet i träfflistan.

Skapa flera anmälningar för samma användare

När du hittat rätt användare, hund eller förare kan du lägga till flera efteranmälningar på en gång. Klicka på ”Lägg till flera anmälningar”, kryssa i de klasser och hundar som ska efteranmälas och klicka sedan ”Skapa anmälningar”.

Detta skapar ett gemensamt referensnummer som den tävlande kan använda vid betalning av samtliga de efteranmälda starterna.

Skapa en ny anmälan i taget

Klicka på "Lägg till ny anmälan".

Ange klass, hund och förare och klicka sedan "Skapa anmälan".

Användaren betalar som vanligt

Detta skapar en ny anmälan som användaren kan betala via giro. Observera att onlinebetalning inte är möjligt för efteranmälningar.