Anmälningar via giroblankett

Hoppa till: navigering, sök

En tävlingsanmälan ska alltid göras via SBK Tävling eller på den speciella giroblanketten. Giroblanketten är i första hand tänkt för dem som saknar dator och tillgång till SBK Tävling. Inga andra sätt är tillåtna, till exempel mejl eller hemgjorda "blanketter".

Hantera anmälan via giroblankett

1. Arrangör av tävling får in anmälningsblanketten via posten. På denna blankett ska framgå: Förarens namn, förar-IDnr, adress, telefonnr och vilken klubb föraren tävlar för. Följande information om hunden ska finnas: Hundens regnr, namn samt önskad typ av tävling och klass att anmäla till.

2. Arrangören går sedan in i SBK Tävling, via sin klubbinloggning, i administratörsläget på flik Aktörer/Förare - sök efter personen genom att skriva in förar-IDnr i sökrutan, klicka enter.

När personens konto visas - klicka på det som står under rubriken "Tillhör användare", då kommer du in på kontot. Klicka "lägg till ny anmälan", välj rätt tävling i rullisten, då blir personen anmäld till arrangörens tävling.

De som använt giroblanketten betalar anmälningsavgiften direkt till klubbens konto. Arrangören ska hålla koll på när pengarna inkommit, sedan gå in i tävlingen i SBK Tävling där den anmälda finns och markera anmälan "betald manuellt" (ikonen ser ut som dollarsedlar).