Anmäla ett lag till tävling

Hoppa till: navigering, sök

Efter att ha genomfört instruktionerna här har du ett lag med tre eller fyra ekipage. Du kan nu anmäla det till en lagtävling.

I princip går detta till på samma sätt som till en individuell klass, vilket beskrivs här.

Välj den tävling du vill anmäla till på samma sätt som för individuella klasser. Längst ner på sidan hittar du lagklasserna. Klicka på "Anmäl" för den klass du vill anmäla ett lag till.

I rutan som visas markerar du det lag du vill anmäla och klickar "Anmäl".

Din anmälan ligger nu i "kundkorgen", du kan se hur många ekipage som laget har.

När du betalar skapas en individuell start i klassen per ekipage i laget.