Övningsdata

Hoppa till: navigering, sök

Innan du arrangerar din första tävling i SBK Tävling rekommenderas att öva genomförandet på SBK Tävlings övningssite. Övningssiten fungerar precis som SBK Tävling men innehåller testdata så om du skulle råka göra något galet så är ingen skada skedd. Övningssiten nås på följande länk:

http://sbkovning.se

Du kan se att du är på övningssiten i fönstrets titelrad som innehåller texten "SBK Tävling VINTEGRATION".

På övningssiten har alla arrangörer i SBK Tävling ett antal tävlingar inlagda. Tävlingarna har ett antal klasser med anmälda ekipage. Samma ekipage är anmälda till alla arrangörers tävlingar så övningarna kommer att se exakt likadana ut oavsett vilken arrangör du loggar in som.

Logga in

För närvarande finns följande arrangörer tillgängliga på övningssiten. Samtliga konton har lösenord "abc123". Lägg till ett understreck och vilken gren du vill öva på (bruks, lydnad, ipo, rally), exempelvis ale_bk_bruks med lösnord abc123.

Följande användarnamn finns inlagda och har också lösenordet "abc123".

alice, elias, ella, emma, hugo, julia, lucas, maja, oskar, william

Ett tips är att installera en andra webbläsare (exempelvis Firefox och Internet Explorer) för att kunna vara inloggad både som en användare och arrangör samtidigt i varsin webbläsare. På så sätt kan man enklare följa vad som händer på respektive konto.

Administrera en tävling

Alla tävlingar på övningssidan befinner sig i tillståndet "Öppen för anmälan".

Nästa steg

När ni provat att administrera en övningstävling är ni redo för att ge er i kast med era riktiga tävlingar.