Återbetalning och vouchers

Hoppa till: navigering, sök

Återbetalning av startavgifter

Om du är anmäld till en tävling och får giltigt förhinder, (se regelboken för vad som räknas som giltiga förhinder) kan du få din anmälningsavgift återbetald.

Oavsett betalsätt kontaktar du arrangören för att lämna in intyg. Då arrangören fått intyget gör de en återbetalning av anmälningsavgiften i systemet.

Om du betalat online via Dibs sker återbetalningen i form av en voucher, pengar tillgodo på ditt användarkonto. Om du betalat direkt till arrangören via giro görs återbetalningen av arrangören.

Använda vouchers

Om man har vouchers tillgodo används dessa automatiskt vid din nästa anmälan om du betalar via Dibs.

Vill man ha sina vouchers (anmälningsavgifter) återförda till sitt betalkort, kontaktar man Janna Nordin på Tävlingsavdelningen E-post: [1] janna.nordin@brukshundklubben.se

För att hitta de vouchers som ska återföras till betalkortet och vilka belopp det handlar om, är viktigt att man lämnar sitt namn och användarnamn i SBK Tävling (så att vi hittar rätt användarkonto, vouchers och betalningarnas ursprungliga referensnummer).

När vi gjort återföringen av anmälningsavgifterna till kontokortet, tar Dibs några bankdagar på sig innan pengarna finns på kontot och kortet igen.

Återbetalas administrationsavgiften

Administrationsavgiften återbetalas inte, oavsett anledning till återbetalningen. From 2011-12-01 tas ingen administrativavgift ut vid Dibs betalningar.