Ändra publik synlighet

Hoppa till: navigering, sök

Användare

För att du ska synas på publika anmälningslistor måste du ange att du önskar detta. Gå till Mina sidor och klicka på shiftnyckeln till höger.

Markera kryssrutan "Synlig på publika anmälningslistor" och klicka "Uppdatera användare".

Lag

För att visa ett lag i anmälningslistor går du till Mina sidor, väljer fliken Mina lag och klickar sedan på redigeraikonen för det lag du vill ändra synlighet.

Markera kryssrutan "Synlig på publika anmälningslistor" och klicka "Uppdatera lag".