Ändra klubb

Hoppa till: navigering, sök

Två ställen att andra klubb man tävlar för

SBK Tävling sparar klubb man tävlar för på två olika ställen. Den ena är för användarkonton, den andra är för förare. Den adress som används mest är den för användarkonton, dit all information om anmälningar och betalningar skickas.

Ändra klubb för användarkonto

Gå till Mina sidor och klicka på shiftnyckeln till höger.

Skriv in din nya klubben och klicka "Uppdatera användare".

Förare

Gå till Mina sidor, klicka Mina förare och redigera sedan den förare du vill ändra klubb för genom att klicka på ikonen med papper och penna. Fyll i ny klubb och klicka "Uppdatera förare".