Ändra e-postadress

Hoppa till: navigering, sök

Två typer av adresser

SBK Tävling sparar två typer av e-postadresser. Den ena är för användarkonton, den andra är för förare. Den adress som används mest är den för användarkonton, dit all information om anmälningar och betalningar skickas.

Ändra e-postadress för användarkonto

Gå till Mina sidor och klicka på shiftnyckeln till höger.

Skriv in din nya e-postadress och klicka "Uppdatera användare".

Förare

Gå till Mina sidor, klicka Mina förare och redigera sedan den förare du vill ändra adress för genom att klicka på ikonen med papper och penna. Fyll i ny e-postadress och klicka "Uppdatera förare".